Egy klassz pólóban jobb pingpongozni

póló

Általános iskolás voltam, amikor először pingpongoztam. Az elején annyira nem élveztem mert nem igazán éreztem rá a dologra. De aztán némi gyakorlás után az egyik kedvenc elfoglaltságommá nőtte ki magát. Később pedig az egyik legkedveltebb elfoglaltságunkká nőtte ki magát a barátaimmal. Ma már sajnos kevesebb időnk van arra, hogy találkozzunk és nyomjunk egy-egy meccset, de olyankor mindig nagyon jó a hangulat. Pont emiatt általában két-három naposra szoktuk szervezni ezeket a pingpongozásokat. Ilyenkor mindig sokat játszunk, beszélgetünk meg persze iszogatunk is. A legutóbbi alkalom előtt pont arról beszélgettünk, hogy lassan 20 éve rendszeresen tartjuk ezeket a pingpong esteket. Ennek megünneplése gyanánt arra gondoltunk, hogy csináltatunk emlékül mindenkinek egy pólót. A kérdés csak az volt, hogy hol csináltassuk meg ezeket a pólókat. Szerencsére az egyik barátomnak már volt egy kész terve.

Elmesélte, hogy a gyerekeinek akart pólót csináltatni karácsonyra és akkor találkozott a Lolmarkt-tal. Több weboldal is volt, amit megnézett, de a Lolmarkt sokkal jobban megfogta, mint más oldal. Miután körülnézett még szimpatikusabbá vált a számára. Mivel én szerveztem a póló tervezését és nyomtatását, ezért mondtam, hogy akkor mindenképp azzal fogom kezdeni, hogy megnézem a Lolmarkt weboldalát.

Ha menő pólóra vágysz nézz szét a Lolmarkt oldalán!

A póló nyomtatásnál sok mindent figyelembe kell venni ahhoz, hogy igazán jó minőségű legyen. Például fontos, hogy ne legyen silány a póló anyaga, illetve az sem mindegy, hogy milyen a technológiával nyomják rá a mintát. Sajnos, futottam már bele olyanba, hogy pár hét után lekopott a rányomtatott kép, és csúnya fakó lett az egész. De, amikor megnéztem, hogy milyen kommenteket, értékeléseket kapott a Lolmarkt, akkor láttam, hogy valóban jó minőségű szolgáltatást nyújtanak. Ettől függetlenül azért megvizsgáltam közelebbről, hogy pontosan, hogyan is készítik a pólókat.

A weboldaluk nagyon segítőkész volt, a gyakori kérdések között sok hasznos információt találtam, ami alapján még teljesebbé vált a kép a Lolmarktról. Megtudtam például, hogy a pólók kiváló minőségű, tartós anyagból, pontosabban prémium pamut, vagy pedig pamut-poliészter keverékből készülnek. Még a márkát is leírták, ez pedig a Malfini Basic 129, amivel a Lolmarkt dolgozik. Ami a mintákat illeti, azt DTF vagy digitális nyomtatóval, illetve szitanyomással készítik, hogy minél tartósabb termékekkel szolgálhassanak. Nagyon praktikus, hogy azt is külön leírják, hogy miként kell kezelni a pólókat. Fontos, hogy mosás előtt ki legyenek fordítva, illetve kímélő módon, maximum 30-40 fokon szabad őket kimosni. Vasalni csak közepesen meleg hőmérsékletű vasalóval lehet, és figyelni kell arra, hogy tegyünk sütőpapírt a mintára, mert másként megsérülhet.

Amit még tudni érdemes a Lolmarkt pólóiról!

Amit még megtudtam a Lolmarktról, hogy rendelkeznek extra méretű pólókkal is, akár 3, 4 vagy 5 XL-es nagyságú pólót is lehet választani. Szerencsére nekünk nincs szükségünk ekkora méretű pólóra, de jó pont, hogy ennyire felkészültek. További nagyszerű funkciója a weboldalnak, hogy segít a méret választásban egy praktikus mérettáblázattal. Abban is nagyon segítőkészek, hogyha valakinek sürgős a megrendelése, ami szintén egy nagyon szimpatikus tulajdonság.

A szállítással kapcsolatos tudnivalókat is részletesen leírták. Többnyire egy megrendelést 1-2 munkanap alatt tudnak teljesíteni, és erről SMS-t és e-mailt is kapsz. A futár hétköznap 8-17 óra között szállítja ki a csomagot, és általában fel is hívnak előtte, hogy biztosan a megadott címen tartózkodsz-e. Ha bármilyen speciális dolog van címmel vagy a kiszállítással kapcsolatban, azt is jelezni kell a megrendelésnél a megjegyzésrovatba, és akkor ráírják a csomagra, így a futár értesülni fog róla. Még külföldi rendelésre is van lehetőség! Ráadásul a csomagkövetésnek köszönhetően nyomon lehet követni, hogy éppen hol jár a rendelésünk.

Még azt is nagy jól kezelik, hogyha véletlenül hibás pólót küldenek ki. Ilyenkor jelezni kell a problémát, és akkor küldenek egy másik pólót ingyenesen. Miután a gyakori kérdések végére értem, úgy éreztem mintha már régóta ismerném a Lolmarktot. Biztos voltam benne, hogy nagyszerű pólót fognak készíteni a pingpongos csapatunk számára.

A Lolmarkt tökéletes választás volt

Miután alaposan megismertem a Lolmarktot, következett a neheze, vagyis kiválasztani a megfelelő póló mintát. Volt egyfajta elképzelésem, de tartottam tőle, hogy olyat nem fogok találni. Ennek ellenére elkezdtem átnézni azt a rengeteg mintát, ami a Lolmarkt palettáján megtalálható volt. Sokféle témában voltak minták, amelyek közül lehetett válogatni. Végül több olyan mintát is találtam, ami a pingpong csapat pólójához megfelelő lehetett. Ezt végül szavazásra bocsátottam, hogy közös döntés legyen a póló mintája. A kiválasztott mintával leadtam végül a póló rendelésünket. Előtte természetesen még az oldalon található mérettáblázat segítségével mindenkinek a méretét egyeztettük, hogy ne legyen belőle probléma.

Ahogy az oldalon is írták, a pólók 1-2 napon belül megérkeztek. Egészen elképesztő volt, mindenkinek nagyon tetszett. Két ember volt csak, akik valahogy mégis sikerült rossz méretet rendelni, de szerencsére a Lolmarkt erre is ad megoldást, ugyanis 14 napon belül kicserélik.

Miután mindenki megkapta a saját pólóját, elgondolkoztunk azon, hogy esetleg a családtagoknak is lehetne valami hasonlót csináltatni, természetesen a Lolmarkt-nál. Megnéztük, hogy mit lehet még a pólón kívül csináltatni náluk. Végül abban maradtunk, hogy a családtagoknak vászontáskát fogunk csináltatni. Arra is kerestünk egy hasonló mintát.

Akár póló, akár vászontáska a Lolmarkt-tal minden jó!

Ahogy a pólókra sem kellett sokat várni, úgy a vászontáskák is nagyon hamar megérkeztek. A minőségre ezúttal sem volt panasz, a mintát tökéletesen nyomták a táskákra. Mivel újfent elégedettek lehettünk a Lolmarkt munkájával, így már bizalommal ajánlottuk másoknak is. Hiszen ajándéknak tökéletes egy vicces, tematikus póló akár szülinapra, akár más nagyobb eseményre. És, ami az egyik legnagyobb előnye a Lolmarkt-nak, hogy akár egyedi igényeket is tudnak teljesíteni. Tehát, ha van egy klassz fotód vagy mintád akkor ne tartsd magadban! Nagyszerű póló, vászontáska vagy akár kötény is lehet belőle!

És nem kell aggódni, ha egy kicsit utolsó pillanatos a dolog, mert tényleg kiszállítják 1-2 napon belül! Ha bármilyen probléma merülne fel, akkor pedig érdemes keresni az ügyfélszolgálatot, mert nagyon kedvesek és szívesen segítenek, válaszolnak a kérdésekre. De érdemes a weboldalt is jól átnézni, mert szinte minden fontos információt meg lehet ott találni. A Lolmarkt-ban az is a jó, hogy még azt is elismerik, hogyha hibáznak és ilyenkor kárpótolják a vásárolót. Akkor sincs probléma, hogyha a méretekkel történik valamilyen félreértés. 14 napon belül ugyanis kicserélik a pólót a megfelelő méretre. Összegezve tehát, a Lolmarkt egy nagyszerű egyedi pólókkal kereskedő webáruház, amit érdemes felkeresni, hogyha különlegességgel szeretnél kedveskedni a szeretteidnek, vagy akár magadnak!